Garanciális feltételek
Az Ön által vásárolt ékszer kifogástalan minőségű és mielőtt elküldtük Önnek, gondosan átvizsgáltuk. A minőség megőrzése érdekében felhívjuk szíves figyelmét a rendeltetésszerinti használatra, melyet ezen oldal alján az Ékszerápolás pontban olvashat el. Az ékszerek és órák egymás melletti viselése felületi kopást okozhat, amire garanciát vállalni nem tudunk. Ütéstől, külsőbehatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíztől, mosószerektől, testápolóktól óvni kell őket. Amennyiben mégis bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk a kielégítő megoldás érdekében.

1, A jótállás a vásárolt termék átadásától kezdődik és 6 hónapig tart. A jótállási idő és a jótállással kapcsolatos kikötések a vásárló a fogyasztói törvény által meghatározott jogainak megfelel, és azt nem korlátozza.

2, A jótállási igényt a jótállási jegy vagy a vásárlást hitelt érdemlő igazolásával lehet kérvényezni. Kérjük, ezeket a dokumentumokat őrizzék meg.

3, A vásárolt termék jótállási időn belüli sérülése esetén a fogyasztó kérhet javítást vagy cserét. Ha ezek nem lehetségesek rajtunk kívülálló okok miatt vagy aránytalanul nagy költségek miatt, akkor a vásárló árleszállítást kérhet, vagy a szerződés megszűntetését kérheti.

4, Cégünk a jótállási igényeket a lehető leggyorsabban, 2 héten belül próbálja elvégezni, ha rajtunk kívülálló okok ezt nem hátráltatják. A jótállási idő meghosszabbodik azzal az idővel, amíg a vásárló nem tudja a terméket rendeltetésszerűen használni a termék sérüléséből kifolyólag.

5, A jótállási igényt a termék sérülése esetén a lehetőségekhez képest leggyorsabban kell érvényesíteni. A jótállási igény érvényesítését jegyzőkönyvbe vesszük fel melynek másolatát a vásárló megkapja.

6, A jótállást a márkaszerviz kizárólag érvényes vásárlást igazoló nyomtatvány alapján tudja elvégezni. A vásárlást igazoló nyomtatvány bármilyen módosítása, információ hozzáadása vagy elvétele a jótállás azonnali megszűnését vonja maga után. Ha a vásárlást igazoló nyomtatvány nem szabályosan lett kiállítva az nem érinti az eladó jótállási kötelezettségeit.

7, A jótállási igény nem érvényesíthető, az alábbi esetekben:
– Ha a sérülés nem rendeltetésszerű használatból fakad (ütés, karcolás, kopás). Kérjük, tekintse meg ezen oldal alján az ékszerápolási szabályokat.
– Az általános mindennapi használatból fakadó kopás után nem lehet jótállást érvényesíteni.
– Ha a terméket nem az általunk meghatározott helyeken próbálja javíttatni vagy bárminemű változtatást végezni.

Ékszerápolás
Az ékszereket, mint más szép dolgokat az életben, óvni kell, pl. leeséstől, odaütődéstól, karcolódástól. Ékszertartó dobozban érdemes tárolni őket, hogy a szépségüket megőrizzék. Parfümözés illetve krémezés előtt ajánlott az ékszert minden esetben levenni. A megfelelő használatot és tárolást az ékszerek tartóssággal hálálják meg, hiszen sok ékszeren az idő múlása nem sok nyomot hagy. Az ezüst különböző anyagok hatására oxidálódik, amit gyakori viseléssel késleltetni lehet. Az ezüstöt langyos szappanos vízzel lehet tisztítatni, majd alaposan meg kell törölni, hogy semmi folyadék ne maradjon rajta. Az ezüst reagál a klórra, így takarítás előtt, illetve medencében való fürdés előtt le kell venni, valamint gyógyvízzel való érintkezés következtében feketés réteg képződik rajta, melynek letisztítását vállaljuk díj ellenében.
A zsinóros karkötők felvételénél gondosan ügyeljünk arra, hogy a zsinórok húzásával nehogy túl nagy erőt fejtsünk ki a medálok felszínére, széleire, mert eldeformálódhatnak.
Arany, illetve rosé arany bevonatú medáljainkon a bevonat idővel kophat, illetve ha folyamatos dörzsölésnek, karcolásnak van kitéve (pl Swarovski gyönggyel), ezért tanácsos odafigyelni, hogy a bevonatos medálok ne érintkezzenek szorosan más ékszerrel, órával.

Garanciális márkajelző biléta csere
Amennyiben a vásárló ékszerét (régi típusú) ovális alakú, acél anyagú, 1,5cm széles márkajelző bilétával kapta és emiatt tapasztal rongálódást az ékszer zsinórján, úgy bármikor igényelheti a zsinór és a biléta új típusúra való díjtalan cseréjét. Ebben az esetben a karkötő értékesítőjéhez való visszajuttatásából adódó költségek a vásárlót terhelik, a csere utáni szállítási költségeket pedig az értékesítő állja.

Feliratkozás értesítésre Adja meg email címét és a kívánt mennyiséget, hogy értesítő emailt küldhessünk, amint a termék újra elérhető!
Email Mennyiség