Fizetési módok

Bankkártya:  fizetés a SimplePay oldalán keresztül
Fizetési tájékoztatót itt olvashatjátok.

PayPal:  számláját kiegyenlítheti a világ legnépszerűbb online fizetési eszközével is.

Előreutalással: a megrendelt termék, valamint a hozzá tartozó csomagküldési díj banki előreutalással is kiegyenlíthető. Ebben az esetben az utalás a megrendelés visszaigazolásának megérkezését követően indítható.

Az összeget kérjük az alábbi bankszámlára utalják:
Név: MODOLEAN Kft.
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11703020-21442829

Külföldi számláról történő utalás esetén:
IBAN: HU31117030202144282900000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
Bank székhelye: 1051 Budapest, Nádor utca 16.

A megrendelés visszaigazolás tartalmazza az összes adatot és információt, mely az utalás teljesítéséhez szükséges. Az utalás megjegyzés rovatában a megrendelés visszaigazolás számát fel kell tüntetni. A megrendelt terméket az átutalt összeg megérkezését követően tudjuk kiszállítani a megrendelő részére.

Utánvéttel (csak GLS háhozszállítás és CsomagPont esetén): a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének (Gravír esetén nem elérhető).

❣️ÚJ CSAPATTAGOT KERESÜNK!❣️
Téged keresünk, ha:
- tetszik, amit csinálunk;
- nagyon jó kézügyességed van a nagyon apró dolgokhoz;
- türelmes vagy és szeretsz bíbelődni;
- kényszeresen törekszel a tökéletességre és precizitásra;
- nem okoz gondot a Kaszásdűlőhöz (Óbuda) járni heti min. 30 órában.

Ami alapfeltétel:
- ismerd a makramé, csúszócsomó, kígyócsomózási technikákat;
- tudj felmutatni bármilyen magad általad készített alkotás(oka)t;
- légy jártas az excel használatában

Kizáró tényező:
- hagyományos (szagos) dohányzás

A munka:
Kezdetben karkötőkészítést és logisztikai feladatokat foglal magában, de van lehetőség fejlődésre (termékfejlesztés, gyártásvezetés, beszerzés, fotózások koordinálása, social media csatornák kezelése)

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk önéletrajzos jelentkezésedet az info@niuni.eu címre!😉 🐶🐾⚪️
.
.
.
.
.
 #friendship #ootd #jewellery #islandwear #niuni #fashion #instagood #niunicollections #vegyelhazait #magyartermek #magyarmarka #egyedi #handmade #magyarekszer #inspiration #bohostyle #accessories #goodvibes #ékszer #ajándék #sterlingsilver #silver #ezüst #925ezüst #925silver #925sterlingSilver #bracelet #karkötő #cordbracelet #zsinóroskarkötő 2 hét múlva Anyák Napja! Segítünk, ha ajándékon gondolkodsz❣️😘 -2️⃣0️⃣% MINDENRE MA UTOLJÁRA❣️ Ha ajándéknak szánod, különleges kis dobozban is kérheted!🎁🥰 Inverz formával vagy nélküle?😏 
Most 💥20%💥 kedvezménnyel 😉
.
.
.
.
 #sterlingsilver #silver #ezüst #925ezüst #925silver #925sterlingSilver #friendship #ootd #jewellery #islandwear #niuni #fashion #instagood #niunicollections #vegyelhazait #magyartermek #magyarmarka #egyedi #handmade #magyarekszer #inspiration #bohostyle #accessories #goodvibes #ékszer #ajándék Niuni az Instagramon