Fizetési módok

Bankkártya:  fizetés a SimplePay oldalán keresztül
Fizetési tájékoztatót itt olvashatjátok.

PayPal:  számláját kiegyenlítheti a világ legnépszerűbb online fizetési eszközével is.

Előreutalással: a megrendelt termék, valamint a hozzá tartozó csomagküldési díj banki előreutalással is kiegyenlíthető. Ebben az esetben az utalás a megrendelés visszaigazolásának megérkezését követően indítható.

Az összeget kérjük az alábbi bankszámlára utalják:
Név: MODOLEAN Kft.
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám: 11703020-21442829

A megrendelés visszaigazolás tartalmazza az összes adatot és információt, mely az utalás teljesítéséhez szükséges. Az utalás megjegyzés rovatában a megrendelés visszaigazolás számát fel kell tüntetni. A megrendelt terméket az átutalt összeg megérkezését követően tudjuk kiszállítani a megrendelő részére.

Utánvéttel (csak GLS háhozszállítás és CsomagPont esetén): a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.

Seaside kollekciónk nyári emlékeket idéznek, amik így veled maradhatnak az év további részében is.🏝🐚🌞🌊 “A tenger messzire visz, messziről hoz, messzebbre tekint az emberi szemnél. Mindenki ismeri, de senki sem látta.”- Kätlin Kaldmaa Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk! Bővebb infóért látogass el weboldalunkra! Niuni+ mani😍💅💜💟 Legyen szó láncos vagy zsinóros karkötőről, nálunk nem lesz gondod, ha különleges választékot keresel! Odavagyunk a natúrabb színű zsinórokért, mint a mandulabarna. Elegáns és mindenhez passzol💁🏼‍♀️😍 Nektek melyik a kedvenc színetek? Niuni az Instagramon