Garancia: Az egyes termékekre vonatkozó garanciális feltételek, az adott termék oldalán, a ‘Garancia’ fül alatt található.

Elállás: Amennyiben nincs szükség másik termékre való cserére, a vásárlónak jogában áll a vásárlástól való elállás, a csomag átvételétől számított 30 napon belül. Az elállási jog nem érvényesíthető a gravírral ellátott termékekre, illetve a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés e) pontja alapján higiéniai okokból a fülbevalókra.
Egyedi morse, medál kombinálva gyönggyel, vagy saját terv alapján készített medál esetében a vételárat csak utalvány formában tudjuk visszaadni.
A vásárlástól való elálláskor a nem kívánt terméket küldje vissza a következő címre:
Modolean Kft.
Mozaik utca 6.
1033 Budapest
Magyarország

A vásárló köteles a visszajuttatás költségeit állni, amennyiben hibátlan terméket küld vissza. A visszaküldés során, a csomag esetleges elvesztéséért, vagy megsérüléséért felelősséget vállalni nem tudunk. A vásárló felelőssége gondosan becsomagolni és a megfelelő formában postára adni. Amennyiben utánvétesen érkezik a csomag, nem kerül átvételre.
Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a vásárló kártérítésre kötelezhető.
A kereskedő mielőbb, de a visszaküldött áru kézhez kapástól számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által megfizetett összeget, beleértve adott esetben a szállítás költségeit is. A kereskedő a visszatérítést online, a fogyasztó által az eredeti ügylet során használt számlára utalja vissza, illetve ha a fizetés utánvétellel történt, akkor a vásárló által megadott számlára.
Amennyiben a vásárló kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választ, a kereskedő nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.
A kereskedő – amennyiben nem vállalta, hogy az árut maga szállítja vissza – mindaddig visszatarthatja a visszatérítést, amíg vissza nem kapta az árut, vagy amíg a fogyasztó bizonyítékot nem szolgáltat arra vonatkozóan, hogy azt visszaküldte és a helyes címen kézbesítették.
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

🐝🐝🐝 Ma éjfélig még -25% kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt darabunkat! Egy ilyen doboz akár nálad is landolhat! A Joy-napok alkalmával ráadásul -25% kedvezménnyel! Kuponkód a weboldalunkon!💸😍 -25% minden termékre a webshopon található kuponkóddal! Elstartolt a Joy-napok! Kedvezményes kuponkódunkat keresd a weboldalunkon! Link a bioban! Niuni az Instagramon