925 Sterling ezüst kontúr mancs fülbevaló.

Medál méret: 6,9mm * 6,1mm

Még nem érkezett értékelés.

Mondd el a véleményed
Szállítási idő*: 5 munkanapon belül, amennyiben nem az expressz kézbesítést választotta. (termékeink a megrendelést követően készülnek)
*Az időben történő feladásért tudunk felelősséget vállalni, a futárszolgálat esetleges késedelmeiért nem.

12.000Ft felett a szállítás ingyenes!

Szállítási opciók és árak: 

Utánvét: 500 Ft (mely az ingyenes szállítás esetén is felszámolásra kerül)
Higiéniai okok miatt ennél a terméknél nincs lehetőség az elállásra!

Az ezüstön természetes módon is, a levegőben lévő kén miatt, illetve különböző, akár a bőrből kioldódó anyagok (egyénfüggő, gyógyszer is befolyásolhatja), gőzök, kemikáliák hatására fekete réteg képződik, mely vékony állapotában akár házilag is letisztítható. Az ezüst tárolása ezért légmentesen, megtisztított állapotban ajánlott, illetve kerülendő a kozmetikumokkal, termálvízzel, klórral való érintkezése. A fekete réteg megjelenésére garanciát vállalni nem tudunk.
Arany, illetve rosé arany bevonatú ezüstön a bevonat idővel kophat, illetve ha folyamatos dörzsölésnek, karcolásnak van kitéve, ezért tanácsos odafigyelni, hogy a bevonatos ékszerek ne érintkezzenek szorosan mással, mert erre garanciát vállalni nem tudunk.

Garanciális fülbevaló csere lehetőségek a kézhez kapástól számított:
3 hónapon belül - gyártási hiba
Csak használatlan állapotában cseréljük - anyaghiba (felszíni egyenetlenség, esztétikai hiba)
🌴✨Gyöngyök és érmék🌴✨ Láttad már új termékeinket?! Ha nem, akkor irány a weboldalunk!🤩✨ Újdonság! Színes csepp köves és Apró érmés arany nyakláncaink már elérhetőek a webshopon!🌴✨ FIGYELEM! Rengeteg újdonság érkezett hozzánk! Ilyen és még számos új szépségért nézz be webshopunkra!🤩🤩✨ Babatalp mindhárom árnyalatban elérhető: ezüst, arany és rosé arany színekben!✨👼 Széles szív medálunk gravírral❤️✨ Niuni az Instagramon