925 Sterling ezüst láncos földgömb medálos nyaklánc.

Medál méret: 12,1mm * 16,1mm * 0,4mm
Nyaklánc hossz: 40cm / 45cm
Kapocs: delfinkapocs
Lánc(szem) vastagság: 1,5mm
Csomagolás: Díszdoboz

A nyakláncok esetében felár ellenében tudunk csak egyéb méretet elkészíteni, illetve az elkészítési idő elérheti a 14 napot.

Még nem érkezett értékelés.

Mondd el a véleményed
Szállítási idő*: 5 munkanapon belül a nagy forgalom miatt akár 10 munkanap is lehet, amennyiben nem az expressz kézbesítést választotta (termékeink a megrendelést követően készülnek).
*Az időben történő feladásért tudunk felelősséget vállalni, a futárszolgálat esetleges késedelmeiért nem.

10.000Ft felett a szállítás ingyenes!

Szállítási opciók és árak: 

Utánvét: 500 Ft (mely az ingyenes szállítás esetén is felszámolásra kerül)
Az ezüstön természetes módon is, a levegőben lévő kén miatt, illetve különböző, akár a bőrből kioldódó anyagok (egyénfüggő, gyógyszer is befolyásolhatja), gőzök, kemikáliák hatására fekete réteg képződik, mely vékony állapotában akár házilag is letisztítható. Az ezüst tárolása ezért légmentesen, megtisztított állapotban ajánlott, illetve kerülendő a kozmetikumokkal, termálvízzel, klórral való érintkezése.

Garanciális csere lehetőségek a kézhez kapástól számított:
3 hónapon belül - gyártási hiba (szétnyíló karika)
🐝🐝🐝 Ma éjfélig még -25% kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt darabunkat! Egy ilyen doboz akár nálad is landolhat! A Joy-napok alkalmával ráadásul -25% kedvezménnyel! Kuponkód a weboldalunkon!💸😍 -25% minden termékre a webshopon található kuponkóddal! Elstartolt a Joy-napok! Kedvezményes kuponkódunkat keresd a weboldalunkon! Link a bioban! Niuni az Instagramon