925 Sterling ezüst láncos földgömb medálos nyaklánc.

Medál méret: 12,1mm * 16,1mm * 0,4mm
Nyaklánc hossz: 40cm / 45cm
Kapocs: delfinkapocs
Lánc(szem) vastagság: 1,5mm
Csomagolás: Díszdoboz

A nyakláncok esetében felár ellenében tudunk csak egyéb méretet elkészíteni, illetve az elkészítési idő elérheti a 14 napot.

Még nem érkezett értékelés.

Mondd el a véleményed
Szállítási idő*: 5 munkanapon belül, amennyiben nem az expressz kézbesítést választotta. (termékeink a megrendelést követően készülnek)
*Az időben történő feladásért tudunk felelősséget vállalni, a futárszolgálat esetleges késedelmeiért nem.

12.000Ft felett a szállítás ingyenes!

Szállítási opciók és árak: 

Utánvét: 500 Ft (mely az ingyenes szállítás esetén is felszámolásra kerül)
Az ezüstön természetes módon is, a levegőben lévő kén miatt, illetve különböző, akár a bőrből kioldódó anyagok (egyénfüggő, gyógyszer is befolyásolhatja), gőzök, kemikáliák hatására fekete réteg képződik, mely vékony állapotában akár házilag is letisztítható. Az ezüst tárolása ezért légmentesen, megtisztított állapotban ajánlott, illetve kerülendő a kozmetikumokkal, termálvízzel, klórral való érintkezése. A fekete réteg megjelenésére garanciát vállalni nem tudunk.

Arany és rosé arany bevonatú termékeknél az ezüstön a bevonat kophat, illetve ha nedvességnek, kozmetikumoknak (pl. parfüm, krém) vagy folyamatos dörzsölésnek, karcolásnak van kitéve, ezért tanácsos odafigyelni, hogy a bevonatos ékszerek ne érintkezzenek ezekkel mert erre garanciát vállalni nem tudunk.

Garanciális csere lehetőségek a kézhez kapástól számított:
3 hónapon belül - gyártási hiba (szétnyíló karika, kapocs működési hiba)
Csak használatlan állapotában cseréljük - anyaghiba (felszíni egyenetlenség, esztétikai hiba, hiányzó elem)
✨Jelbe rejtett üzenet✨ 🍂Életfa, Mini szív és Miyuki. 🍂 “Nagy dolgokra nem mindenki képes. De kis dolgokat nagy szeretettel bármelyikünk megtehet.” 💕💖A Szív világnapja alkalmából a mai napon -15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg minden termékünket, amin a szív motívum megjelenik!💖💕 Egy szett a letisztult formák kedvelőinek 🧸Dupla kontúr szív és Maci medálok arany színben🧸 Niuni az Instagramon